Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – toenemende bewolking, en kans op (mot)regen

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een steeds dichter wordende laag bewolking waaruit later vandaag ook soms wat (mot)regen kan gaan vallen. De middagtemperatuur  loopt op naar 6 graden bij een vrij zwakke wind uit het zuiden, in de nacht naar dinsdag draait de wind naar het noordoosten en neemt toe naar matig 3Bft. De temperatuur daalt naar 1 graad boven het vriespunt.

Dinsdag en woensdag zijn ook nog dagen waarin de bewolking aanwezig is maar vanuit het noordoosten/oosten is droge maar ook frissere lucht naar ons onderweg. Dinsdag wordt het nog 6 graden, woensdag 5 graden.

Vanaf donderdag krijgen wij dan een vijftal zeer zonnige dagen maar gaat de temperatuur wel overdag richting de 3 graden en in de nachten krijgen wij een paar graden vorst.

Reageren via facebook