10.7 C
Medemblik
26 mei 2020 05:11
Medemblik Actueel.

Enkel vrolijke gezichten afgelopen zaterdag bij de Natuurspeeltuin in Wognum

Initiatiefnemers Natuurspeeltuin Wognum in het zonnetje gezet

WOGNUM – Afgelopen zaterdag heeft Ferdinand Diergaarde namens GemeenteBelangen de initiatiefnemers van de Wognumse Natuurspeeltuin in het zonnetje gezet. Onder het genot van koffie, thee en een gebakje ( fristi’s voor de kids) hebben  we gezellig in sportcafé de Bloesem na zitten praten over de wijze waarop dit prachtige burgerinitiatief tot stand is gekomen.

Omdat we dit soort initiatieven als GemeenteBelangen hoog in het vaandel hebben staan kregen Rinske, Monique, Eva en Robin van Ferdinand een fraai boeket gele rozen als blijk van waardering .  Deze geste werd zonder meer op prijs gesteld. Uiteraard moest er toen een groepsfoto worden gemaakt om dit vast te leggen.

GemeenteBelangen hoopt dat er meer van deze burgerinitiatieven komen !

Reageren via facebook