Toyota Botman verhuist verkoop naar Zwaag, Medemblik blijft werkplaats

MEDEMBLIK – De wereld verandert snel, de autowereld verandert zelfs in een nog sneller tempo. Internet is steeds meer een informatiebron waar de klant zich oriënteert op de aanschaf van een auto. De directie van Toyota Botman heeft dan ook besloten om de verkoopactiviteiten van Medemblik te verplaatsen naar de vestiging in Zwaag. Op die manier kunnen klanten bij hun aankoopkeuze optimaal worden bediend bij het bekijken en beleven van en proefrijden in de auto van hun keuze. Niet alleen de nieuwe Toyota’s verhuizen, maar ook de occasions.

Werkplaatsen in Medemblik en Zwaag

Voor de werkplaats in Medemblik verandert er niets. De receptionisten en monteurs staan nog steeds voor iedereen klaar voor onderhoud en/of reparatie aan hun auto aan Randweg 1c in Medemblik. Of dit nou een Toyota is of een ander merk, dat maakt niets uit. Iedereen is van harte welkom! Voor onderhoud of reparatie kunt u dus kiezen bij welke vestiging u een afspraak maakt: Medemblik of Zwaag.

Verkoopteam Zwaag breidt zich uit

Het vertrouwde gezicht van de verkoop in Medemblik, Peter Botman, zal vanaf half januari 2018 samen met zijn collega’s Robert van Waalwijk en Rutger Singelenberg, in de vestiging in Zwaag werkzaam zijn. Zij zullen (potentiële) klanten adviseren over alle nieuwe Toyota-modellen en betrouwbare occasions, die aan De Marowijne 31 in Zwaag volop kunnen worden gepresenteerd.

Botman komt bij u thuis

Als klanten een afspraak willen maken in Medemblik voor de aanschaf van een andere Toyota, dan is dit uiteraard mogelijk. Daarnaast biedt Botman de mogelijkheid om bij u thuis een gesprek te voeren. Een van de verkoopadviseurs komt dan bij u langs, eventueel met de door u gewenste auto waarmee een proefrit kan worden gemaakt. Wilt u gebruikmaken van een van beide services, neem dan contact op met Toyota Botman Zwaag, tel.nr. 0229-548500.

Reageren via facebook