Hema haalt houten speelgoed draagkisten uit de handel, onderdelen kunnen losraken

MEDEMBLIK – Vastgesteld is dat er kleine onderdelen kunnen ontstaan. Dit kan gevaar op verstikking veroorzaken. Indien je in het bezit bent van één of meerdere van deze producten dan word je dringend verzocht om deze direct buiten bereik van kinderen jonger dan 3 jaar te houden.

Hema roept klanten, die in het bezit zijn van één of meerdere van deze producten, op om deze niet te gebruiken en terug te brengen naar een HEMA filiaal. Je ontvangt dan uiteraard het aankoopbedrag terug.

Voor informatie kun je tijdens kantooruren bellen naar: HEMA Consumentenservice 020 – 224 24 24 Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.