Fysiotherapie Medemblik gaat verhuizen, van de Muiter naar het oude Univé gebouw

MEDEMBLIK – De kogel is door de kerk!!!! Fysiotherapie Medemblik gaat verhuizen naar het voormalige Univé gebouw. Het is maar een klein stukje verder maar heel goed bereikbaar en voldoende parkeerruimte zodat de auto voor de deur geparkeerd kan worden. Bovendien dichterbij Opperdoes en Twisk voor de patiënten die daar vandaan komen.

De entree en wachtkamer is behoorlijk groot, een echte verbetering met de huidige ruimte. De praktijk groeit al geruime tijd uit haar jasje in de Muiter dus de fysiotherapeuten zijn erg enthousiast om 4 keer zoveel ruimte te krijgen zodat ze prettiger en zeker Corona-proof kunnen werken.

Er komen 7 behandelkamers, een ruime fitnessruimte en een oefenzaal. Dit biedt heel veel mogelijkheden. Uiteraard voor de Perfect Pilatus lessen maar ook nieuwe lessen zoals bijvoorbeeld bootcamp voor minder validen, yoga en andere. Ook de ouderenfitness gaat hier weer gestart worden omdat dit in Almere in Opperdoes niet meer mogelijk is.

De bedoeling is dat mensen in kleine groepen op een veilige en prettige manier kunnen werken aan hun gezondheid ander leiding van een fysiotherapeut.

Verder biedt het gebouw ruim gelegenheid tot samenwerking met andere therapeuten en gezondheidswerkers. De huidtherapeute verhuist mee en er komt een osteopaat maar er is nog ruimte voor andere disciplines.

De fysiotherapeuten kijken er naar uit om te kunnen werken in zo’n prachtig gebouw met alle mogelijkheden om mensen een goede behandeling te kunnen geven, nu en in de toekomst.

Het pand moet nog even wat aanpassingen krijgen maar het streven is om 1 december te starten aan Aambeeld 1 in Medemblik.

Reageren via facebook