Weerbericht Medemblik – flinke zonnige perioden

MEDEMBLIK – Ook vandaag eist de zon de hoofdrol op al komen er aan het einde van de middag wel meer wolken binnendrijven. De temperatuur loopt op naar 5 graden bij een matige, 4Bft, wind uit het zuiden tot zuidoosten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 0 graden en neemt de kans op gladheid toe.

Donderdag gaat het regenen, de temperatuur loopt op naar 7 á 8 graden en de wind neemt toe toe vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuiden tot zuidoosten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 0 graden en kan het op brede schaal glad gaan worden tijdens het ochtendgloren vrijdagochtend.

Vrijdag is weer een zeer zonnige dag, wordt het 7 graden en is de wind matig, 3Bft, en waait uit het westen. Ook zaterdag is er nog vrij veel zon maar neemt de bewolking in de loop van de dag wel toe, met 7 graden is het vrij warm voor de tijd van het jaar. Zondag kunnen er enkele buien vallen maar veel zal er niet vallen. Er is ruimte voor de zon en de wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig van kracht.

Reageren via facebook