Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt en in de middag regen

MEDEMBLIK – Vandaag is het bewolkt en vooral in de middag gaat het regenen. De temperatuur loopt op naar circa 10 graden en de wind waait zwak tot matig uit het oosten. In de nacht naar dinsdag koelt het af naar rond de 4 graden.

Het weer voor dinsdag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 10 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 8 °C.

Het weer na dinsdag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Medemblik. De temperatuur stijgt tot 14 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 9 °C. De wind draait geleidelijk naar het noorden en is matig, windkracht 4. Vanaf zondag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 10 °C.

Reageren via facebook