Weerbericht Medemblik – buien afgewisseld door zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met buien die regelmatig zullen gaan vallen, niet in grote hoeveelheden maar droog is het zeker niet te noemen. Tussen de buien door zal de zon ook  regelmatig te zien zijn. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuidwesten en de middagtemperatuur loopt op naar 6 graden. In de nacht naar maandag daalt het kwik maar amper door de aanwezige bewolking.

Vanaf maandag lijkt het wel lente te gaan worden, op maandag nog kans op een enkele bui maar de middagtemperatuur gaat snel richting de 8 á 9 graden waar 4 graden normaal is. Ook de nachttemperaturen liggen een stuk hoger dan normaal met gemiddeld 6 graden. Dinsdag t/m donderdag is het droog en zijn er flinke zonnige perioden. Vanaf vrijdag komen de buien terug maar blijft het boven normaal warm voor de tijd van het jaar.

Reageren via facebook