19.9 C
Medemblik
3 juli 2020 15:11
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – droge bewolkte dag met zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag is het een bewolkte dag maar is er ook ruimte voor de zon. Uit de aanwezige bewolking kan een enkel spatje regen vallen maar heel veel zal dat niet zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar vrijdag gaat de wind liggen en is dan niet meer dan zwak tot matig. De temperatuur daalt in de nacht naar vrijdag naar zo’n 3 graden.

Vrijdag is er meer ruimte voor de zon en met 7 graden iets frisser dan vandaag maar nog steeds boven normaal warm voor de tijd van het jaar. De wind is zwak, 3Bft, en waait uit het zuiden tot zuidwesten, in de nacht naar zaterdag koelt het af naar 2 graden waarbij de kans op gladheid in de vroege ochtend aanwezig is.

Het weekend is wisselvallig, zaterdag zonnige perioden maar ook is er dan kans op een spatje neerslag, overdag 7 graden in de nacht naar zondag 6 graden en de wind is vrij krachtig en waait uit het zuidwesten, zondag meer ruimte voor de zon en vrijwel droog en de temperatuur loopt weer op richting de dubbele cijfers, 10 tot 11 graden is dan mogelijk.

Na zondag wordt het weer en stuk onstabieler en komen de buien terug, overdag temperaturen van 9 graden op maandag tot 6 graden op vrijdag met elke dag kans op een bui.

Reageren via facebook