13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 07:02
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt maar wel enkele winterse buien

Medemblik – Ook vandaag hebben wij te maken met afwisselend felle buien dan weer felle opklaringen. In de loop van de dag zal de bewolking wel verder dicht trekken maar de kans op neerslag zal niet toenemen. De middagtemperatuur komt uit op 5 graden en in de nacht naar maandag koelt het af naar temperaturen van rond het vriespunt of net daaronder. De wind is matig en waait uit het westen

Het weer na zondag

Vanaf maandag krijgen wij tijdelijk te maken met winterweer, overdag temperaturen van rond of net onder het vriespunt en in de nachten meest matige vorst tot -6. De kans op neerslag is nihil en vooral dinsdag lijkt een vrij zonnige dag te worden. De wind draait naar het noordoosten tot oosten en is zwak 2Bft.  Na woensdag lijkt de winterse pret weer over en stijgt de temperatuur naar enkele graden boven het vriespunt al blijven de nachttemperaturen wel schommelen rond of net onder het vriespunt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?