Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden maar ook kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag schijnt geregeld de zon maar in de loop van de dag gaan er stapelwolken ontstaan waaruit lokaal wat neerslag kan vallen, mogelijk in de vorm van wat natte sneeuw. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden en daalt naar 1 á 2 graden boven het vriespunt in de nacht naar zondag. De wind waait nog steeds uit de noordoosthoek en is matig van kracht waardoor het toch allemaal wat kouder aanvoelt. De UV-index voor vandaag ligt op 3.

Zondag is er meer zon en met 9 á 10 graden weer iets warmer dan vandaag. De wind blijft uit het noordoosten waaien en is matig van kracht. Na zondag gaan we langzamerhand weer richting de normale waarden voor april.

Maandag 13 graden, een matige wind en vrij veel zon, dinsdag is het met 14 graden nog iets warmer en richting het weekend kruipt de temperatuur weer richting de 16 á 17 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook