18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 21:02
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Peuters Peuterspeelzaal het Speelkasteel vierden kerst met een levende kerststalletje

MEDEMBLIK – Wat hebben de peuters van Peuterspeelzaal het Speelkasteel een mooie en bijzondere decembermaand achter de rug. Na een spannend Sinterklaasfeest werd er al snel overgeschakeld naar de Kerstactiviteiten. De peuters hebben dit jaar in beide klassen met z’n allen een heuse eigen kerstboom gemaakt, hoe bijzonder is dat?

Ook hebben ze zelf kerstklokjes gemaakt om de kerstboom mee te versieren, zelf hun eigen kerstkaarten geschreven  – met pen! – en hard hun best gedaan om allerlei kerstliedjes te kunnen zingen. Dat kwam goed van past bij het heerlijke kerstontbijt waarmee de peuters het jaar 2017 heel feestelijk hebben afgesloten.

Tijdens dit bijzondere ontbijt hebben de peuters heerlijk gesmuld van een versierde kerstboom op hun bordje, allemaal iets gesmikkeld van de schaal met oliebollen en als klap op de vuurpijl ook nog iets geproefd van de toetjeskerstboom. Toen dit allemaal achter de kiezen was, hadden de peuters natuurlijk genoeg energie om heerlijk met zijn allen te spelen in de grote speelzaal. De feestochtend werd heel sfeervol en passend afgesloten met het kerstverhaal waarbij elke peuter zelf een rol kreeg toebedeeld in het levende kerststalletje.

Alle peuters en leidsters van het Speelkasteel wensen iedereen in Medemblik een mooi Kerstfeest toe en al het liefs voor in het nieuwe komende jaar. In 2018 heten wij iedereen graag van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen.

 

Reageren via facebook