Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – bewolkt maar ook zonnige momenten

MEDEMBLIK – Vandaag is het overwegend bewolkt met af en toe wat ruimte voor de zon. Uit de aanwezige bewolking zal vrijwel geen neerslag vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige soms even een vrij krachtige wind uit het noordwesten waardoor het toch een stuk frisser zal aanvoelen. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 4 graden.

Het weer voor zondag

Zondag is vrijwel een copy van vandaag enkel is de kans op een spatje regen groter dan vandaag. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 5 graden.

Het weer voor de aankomende week.

Maandag is nog een redelijke dag, overdag een temperatuur van rond de 12 graden, een matige wind uit het zuidwesten en een kleine kans op wat neerslag.  Na maandag slaat het weer om, zeker op dinsdag en woensdag zal de temperatuur de 10 graden niet eens meer halen en vallen er over de hele dag enkele buien.

Het weer voor koningsdag

Over het weer voor koningsdag kunnen wij vrij kort zijn, veel bewolking waaruit geregelt wat neerslag zal vallen, een middagtempertuur van maximaal 10 graden bij een matige noordwestelijke wind.

Reageren via facebook