16.7 C
Medemblik
16 juli 2020 01:55
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Fotoreportage Sinterklaasintocht Wervershoof

WERVERSHOOF – Dik aangekleed, paraplu’s mee, handschoenen aan, de mijter vastgezet met elastiek, ja Sinterklaas was er helemaal klaar voor om ook de kinderen in Wervershoof te bezoeken. En ondanks het weer, leek wel of heel Wervershoof was uitgelopen om de goedheiligman en zijn (stuntende) pieten te ontvangen. 

Natuurlijk was ook onze eigen foto-piet Pascal van As aanwezig om dit op de gevoelige plaat vast te leggen, en wilt u de slideshow liever niet zien dan gewoon even op de foto klikken, en foto nabestellen doet u via www.pascalvanas.nl

foto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?