Archieffoto Huttendorp Andijk

Reportage: Huttendorp Andijk is uitzwaaien zomervakantie 2017

ANDIJK – Kilo’s spijkers, grote stapels pallets, liters limonade, pannekoeken en natuurlijk vooral heel veel kinderen uit Andijk die zich prima vermaken in het Huttendorp in Andijk.  Zoals elk jaar is het Huttendorp tegens de afsluiter van de zomervakantie en moeten de kinderen vanaf maandag weer naar school.

Onder begeleiding van vele tientallen vrijwilligers is het een week om niet te vergeten voor de kinderen, zo kregen ze vandaag heerlijke pannekoeken, al was de kok op het laatste er erg moe en stond de zweet op haar rug van het harde werken.

Maar eerst feest, ze mogen als afsluiting van het Huttendorp in hun zelf gemaakte hut blijven slapen, naja slapen, van slapen zal het er wel niet van komen, maar dat is niet erg.. Ze hebben weer een heel jaar de tijd om uit te kijken naar het volgende Huttendorp in Andijk en reken maar dat die net zo geslaagd gaat worden als dit jaar.

 

Reageren via facebook