Medemblik Actueel.

Swingend Lentefestival sluit MirandaMania 2017 af.

MEDEMBLIK – De stichting MirandaMania verzorgt opnieuw het Lentefestival in sporthal de Muiter aan de Admiraliteitsweg in Medemblik. Dit evenement vindt zaterdag 18 maart plaats vanaf 20.30 uur. De hal is omgetoverd tot een muziektempel met een groot podium, waar een drietal topbands op de ‘playlist’ staan. P-S-L licht en geluid zet dit jaar een wervelende show neer.

Het festival trapt af met Moers. Deze nederpop coverband staat bekend als een sfeermaker, met de hits van onder andere Doe Maar, het Goede Doel en De Dijk. Vervolgens maakt Phoenix haar opwachting. Deze groep is voor vele bezoekers een oude bekende, maar dan onder de naam Unique Creation. Stevige rock met een hoog herkenningsgehalte. Als het feest in volle gang is laat 8-PM de bühne trillen met aanstekelijke feestmuziek. Onmogelijk voor de menigte om gewoon te blijven staan.

De afsluiter is één van wereldklasse. Waar hij normaal voor volle clubs in Azië staat en op ‘dancecruises’ in Ibiza draait, maakt dj Shahrooz dit Lentefestival tot een onvergetelijke avond. Het bestuur van stichting MirandaMania is zeer vereerd dat Shahrooz in de Muiter wil draaien, want zeg nou zelf, iemand die zich meten kan met David Guetta en Avici komt niet alle dagen in de Radboudveste.

Het belangrijkste is dat dit benefietfestival in het teken staat van de stichting MirandaMania. Deze organisatie zet zich in voor diverse goede doelen, waaronder de stichting Melanoom en het inloop huis van Medemblik. Ondanks dat de doelen impact heeft op velen, is het de bedoeling dat tijdens het festival feest wordt gevierd door alle aanwezigen. “Een geweldig festival en een geweldig doel. Mooier kunnen wij het niet bedenken”, zegt Roel Braaksma, mede organisator van dit evenement.

Reageren via facebook