Medemblik Actueel.

Larbi Loukou vertrekt na dit seizoen bij Strandvogels (Foto: Strandvogels)

Voetbal: Strandvogels moet op zoek naar nieuwe trainer

ONDERDIJK – Aan de samenwerking tussen v.v. Strandvogels en trainer Larbi Loukou zal na afloop van het huidige voetbalseizoen een einde komen. De trainer uit Krommenie is vanaf het begin van dit seizoen hoofdtrainer bij Strandvogels.

Hoewel de samenwerking tussen trainer, spelers en bestuur naar volle tevredenheid verloopt, is toch besloten de samenwerking niet te verlengen. Na het vorige, zeer succesvol verlopen, seizoen is er bij de club sprake van een overgangssituatie. Oudere spelers namen afscheid en jeugdig talent kan nog maar beperkt ingezet worden. Hierdoor kost het de nodige tijd weer een team te bouwen dat volop kan meedoen in de strijd om de prijzen. Larbi Loukou heeft in alle eerlijkheid aangegeven dat zijn ambities niet voldoende passen bij dit proces. Hoewel het bestuur zijn beslissing betreurt, waardeert het de eerlijkheid van de trainer.

Strandvogels zal op korte termijn op zoek gaan naar een nieuwe trainer die vanaf volgend seizoen het stokje kan overnemen. Gesteund door de prachtige overwinning op koploper Always Forward is Strandvogels er van overtuigd dat de spelers het seizoen samen met Larbi Loukou tot een goed einde zullen brengen.

Reageren via facebook