12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 02:34
Medemblik Actueel.

26-jarige alcomobilist uit Wervershoof rijdt weg na ongeval, de airbags waren uitgeklapt

WERVERSHOOF – Een 26-jarige man uit Wervershoof is donderdagmiddag door de politie aangehouden. De man reed met een auto rond 14.45 uur tegen een lichtmast op de Oostdijk en besloot door te rijden.

Een paar minuten later meldde een getuige dat hij bij een bushalte een auto zag rijden met flinke schade en uitgeklapte airbags. Ook zou de bestuurder van deze auto flink het gaspedaal intrappen. Rond 15.00 uur kreeg de politie de melding dat er een auto met flinke schade werd geparkeerd op de Siriusstraat in Hoorn.

Ter plaatse troffen agenten de auto en de bestuurder aan. De bestuurder werd aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval. Ook bleek de man alcohol te hebben genuttigd. Hier wordt een afzonderlijk proces-verbaal van opgemaakt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?