20.7 C
Medemblik
13 juli 2020 20:05
Medemblik Actueel.

Strandvogels op herhaling tegen Woudia

ONDERDIJK – Strandvogels speelde afgelopen zondag een uitstekende wedstrijd tegen het ook hoog geklasseerde VVS ’46. Het resulteerde in een dik verdiende overwinning waarop iedereen met tevredenheid terugkeek. Na afloop van die wedstrijd werd er ook meteen vooruit gekeken naar het volgende duel. En daarbij hoorde ik minder positieve geluiden. Want er moet gespeeld worden tegen Woudia en vooral ook op een waarschijnlijk lastig bespeelbaar grasveld.

Vorig jaar speelde Strandvogels met 1-1 gelijk in Westwoud. In het seizoen 2013-2014 gingen de drie punten mee naar Onderdijk na een spectaculaire 3-4 zege. Woudia was destijds koploper (en werd later ook kampioen), maar Strandvogels boog in de eerste helft een 1-0 achterstand zeer verrassend om in een 1-4 voorsprong. Woudia kwam nog voor rust op 2-4, maar in de tweede helft wist de koploper nog maar één keer het net te vinden. Het was toen de eerste wedstrijd na de winterstop, nu volgen er na dit duel nog drie tot de winterstop. Strandvogels wil op dat moment nog graag op dezelfde plaats als nu staan, of liever nog een treetje hoger. Dan moet er nu dus ook eens gewonnen gaan worden op gras!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?