Medemblik Actueel.

Crowdfunding voor UNIEK concert in de Bonifaciuskerk Medemblik

MEDEMBLIK – De Stichting Bonifaciuskerk Medemblik wil graag een uniek klassiek orkestconcert op zaterdagavond 3 februari 2018 mogelijk maken m.m.v. de gepassioneerde dirigent Jan Laan (zijn gekoesterde wens), een orkest van professionele musici en de jonge Medemblikker concertpianist Ramon van Engelenhoven, waarbij twee weergaloos mooie werken van BEETHOVEN, de 7de symfonie (in film The King’s speech) én het 4de pianoconcert, zullen worden uitgevoerd.

Uiteraard in de Bonifaciuskerk … om liefhebbers in West-Friesland e.o. de gelegenheid te geven zo’n orkestconcert in de buurt te kunnen meemaken.

Maar … de Stichting kan dit niet alleen bekostigen en is daarom een CROWDFUNDINGsactie via www.hetluktons.nl begonnen om dit concert financieel (verantwoord) te kunnen organiseren en faciliteren. Bijdragen vanaf € 10 zijn van harte welkom … u kunt ook anoniem meedoen. Bij elke gift van € 50 een gratis entreekaart. De Stichting heeft ANBI-status dus is uw gift mogelijk aftrekbaar. 

Doe ook mee via  https://hetluktons.nl/nl/projects/beethoven-in-de-bonifacius (de actie loopt tot 10 december).

Cadeau-idee voor Sint en Kerst

U kunt ook een steentje bijdragen door alvast kaarten voor dit unieke concert te kopen en iemand door Sinterklaas of de Kerstman te laten verblijden met dit geschenk. Kaarten á € 25 (inclusief 1 consumptie) zijn verkrijgbaar via informatie@bonifaciusmedemblik.nl of T 0227-540015 (din-vrij 10-17 uur)

Reageren via facebook