Medemblik Actueel.

Wesley Nijhuis uit Medemblik doneert € 4.000,– aan MirandaMania.

MEDEMBLIK – Apentrots is Wesley op zijn bedrijf Ampelmann uit Rotterdam. Wesley kreeg door zijn uitzonderlijke prestatie van zijn bedrijf een bonus. Hij mocht op kosten van de zaak op vakantie. Alleen Wesley vond dit onzin. Tegen zijn leidinggevende Simon Toet zei hij: ‘’Geef mijn bonus maar aan de Stichting MirandaMania” .

Roel en Marc hebben samen met het Wesley het bedrijf waar hij werkt in Rotterdam bezocht. Zij waren zeer onder de indruk van de imposante machines die zij daar zelf ontwerpen en maken. Ampelmann verhuurt deze machines over heel de wereld.

Ampelmann is gespecialiseerd in Motion Compensated Gangways. Dit zijn apparaten de die deining van de golven compenseren. De bemanning van een booreiland kan zo veilig overstappen van een schip naar het booreiland of viseversa. Wesley is operator op zo’n overstapmachine .Zo zwerft Wesley over heel de wereld.

Wesley is al jaren vrijwilliger bij de Stichting MirandaMania. Dat is op zich al heel bijzonder. De stichting MirandaMania dankt Wesley en Ampelmann hartelijk voor deze donatie.

Kijk ook op http//www.ampelmann.nl

Reageren via facebook