Medemblik Actueel.

Bryan Broedersz ziet zijn vrijetrap achter de keeper in het net belanden (Foto: Strandvogels)
Voetbal

Voetbal: Strandvogels stunt tegen koploper Always Forward

ONDERDIJK – In Hoorn heeft Strandvogels voor een geweldige stunt gezorgd door koploper Always Forward in eigen huis met 1-2 te verslaan. De eerste zes wedstrijden hadden de Horinezen allemaal gewonnen en daarbij een indrukwekkend doelsaldo opgebouwd van 28 goals voor en slechts 6 tegen. Strandvogels slaagde er tweemaal in de keeper van Always Forward te verslaan en bleek in staat de krappe 1-2 voorsprong vervolgens ook de hele tweede helft vast te houden. Om het maar eens in trainerstaal te zeggen; Strandvogels stond goed.

Een geweldig resultaat, anders kan ik het niet noemen, winnen van de koploper in eigen huis is gewoon ontzettend knap. Nu volgen voor Strandvogels twee derby’s. Eerst komende zaterdag (!!!) in eigen huis tegen Zwaagdijk, de week er na uit tegen Sporting Andijk.

Always Forward 1 – Strandvogels 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 19 november 2017
Uitslag: 1-2 (1-2)
Scoreverloop: Gerald Broedersz 0-1; 1-1; Gerald Broedersz 1-2 (penalty)

 

Reageren via facebook