Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl
Evenementen Videos

Fotoreportage: Sinterklaasintocht Nibbixwoud

[adrotate group="2"]

NIBBIXWOUD – De kinderen in Nibbixwoud werden nerveuzer en nerveuzer, zou de goedheiligman wel komen in Nibbixwoud..  Maar gelukkig daar begon de muziek te spelen en begon iedereen Sinterklaasliedjes te zingen en daar was hij dan….. Sinterklaas.. Ontvangen op een plein vol kinderen en toegesproken door niemand anders dan Mr. SEW. Arie Schouten.

Na het ontvangst ging men naar De Dres waar een groot kinderfeest met natuurlijk Sinterklaas en de kinderen als middelpunt. Moe maar voldaan gingen de kinderen naar huis, er zal vanavond in Nibbixwoud in menig huiskamer en slaapkamer sinterklaasliedjes worden gezongen..

Onze fotograaf Pascal van As was bij de intocht aanwezig en maakte bovenstaande fotoreportage, wilt u de slideshow niet bekijken maar direct alle foto’s klik dan gewoon op de foto. Foto’s nabestellen doet u via www.pascalvanas.nl

foto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nl

Reageren via facebook