6.8 C
Medemblik
21 januari 2021 11:39
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Fotoreportage: Sinterklaasintocht Oostwoud/Midwoud

OOSTWOUD/MIDWOUD – En ook in Oostwoud en Midwoud zijn de kinderhartjes vanmiddag veel sneller gaan kloppen toen de goedheiligman zijn intrede deed in beide dorpen. Voor een afgeladen zaal vol met kinderen werd hij luid zingend onthaald door deze kinderen.

Onze fotograaf Pascal van As was natuurlijk aanwezig bij de sinterklaasintocht om een mooie fotoreportage te maken, wilt u de slideshow niet zien maar direct alle foto’s, klik dan op de foto.  Foto’s nabestellen doet u via www.pascalvanas.nl

foto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nl

Reageren via facebook