Kom Je ook op bezoek bij St Nicolaas op het Kasteel?

MEDEMBLIK – Sinterklaas had vorig jaar zo lekker geslapen in kasteel Radboud in Medemblik dat hij aan de hoofdpiet vroeg of hij  hier voortaan altijd kan logeren als hij in Nederland is. Nou dat is gelukt, zijn bed is weer opgemaakt en de werkkamer is ook klaar.

Iedereen is welkom om even bij hem langs te komen en de Pieten maken er een feest van!

In alle zalen van het kasteel is er wat te beleven. Je kunt er leren touwklimmen, kadootjes gooien in de schoorsteen, er is een echte disco waar de pieten je de pietendans leren. En natuurlijk is er een voorleespiet. Sint is misschien wel druk bezig  in zijn werkkamer maar als je een mooie tekening voor hem maakt dan vind hij het geweldig als je die bij hem brengt.  Het kasteel staat bomvol met kadootjes  dus misschien zit er voor jou ook wel iets bij.

In het cafe d’Espagna hebben ze heerlijke koffie speculaas of appelflap voor je ouders of opa en oma.

Sint is 25 en 26 november tussen 11 uur en 17.00 op het kasteel, daarna moet hij weer op pad natuurlijk. Kinderen betalen € 3.- de begeleiders gratis toegang.

Op de website en facebook van Kasteel Radboud staat alle informatie.

Reageren via facebook