Medemblik Actueel.

Dorpsraad Wervershoof gaat weer vergaderen

WERVERSHOOF – Dinsdag 29 november is er een openbare vergadering van de dorpsraad Wervershoof waarbij onze Wervershover raadsleden Anneke vd Geest, Ed Meester en Dirk Steltenpool centraal staan. Via mail kunt u alvast vragen insturen voor onze raadsleden: info@dorpsraadwervershoof.nl

Jongeren en wonen

Tevens zal Dick Visser van woning-stichting Het Grootslag aanwezig zijn die vragen beantwoord t.b.v. wonen voor met name jongeren. Veel jongeren willen graag een huis kopen, zeker met de lage rentestand, maar hoe reëel is deze mogelijkheid in Wervershoof.

Heeft u vragen?

Mail naar info@dorpsraadwervershoof.nl,  of stel ze op de avond. Dinsdagavond 29 november, locatie De Schoof, aanvang 20.00 uur. Bijgevoegd in dit bericht is de visie van de dorpsraad over o.a. wonen in de gemeente Medemblik.

Reageren via facebook