18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 19:48
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

De Dars helpt bewegende senioren uit de brand

WERVERSHOOF – Al jaren fitnessen tientallen senioren uit Wervershoof onder de vlag van Team Sportservice West-Friesland in het woonzorgcentrum Sint-Jozef. Enkele dagen voor de start van dit nieuwe seizoen bleek dat het Sint-Jozef (voorlopig) geen ruimte beschikbaar had. Het vinden van een nieuwe geschikte locatie leek een onmogelijke taak, tot we in gesprek gingen met sport- en welnesscentrum de Dars. Door de Dars kunnen de senioren alsnog van start met het nieuwe fitnessseizoen.

Fitness voor senioren bij de Dars
De Dars biedt belangeloos een plek aan in hun accommodatie waar de senioren op vertrouwde wijze kunnen blijven fitnessen. Zo kunnen zij op hun eigen lestijden en met hun eigen lesgever blijven bewegen. Zelfs de eigen fitnessapparatuur krijgt een plekje. Tijdens de eerste lessen op de nieuwe locatie blijkt dat ook de senioren zich hier op hun plek voelen.

Fitness voor Senioren
Team Sportservice West-Friesland biedt 65-plussers de mogelijkheid om samen met leeftijdgenoten te fitnessen, met of zonder lichamelijke klachten. De lessen vinden wekelijks plaats op diverse locaties in West-Friesland. Een ervaren instructeur zal u tijdens de lessen begeleiden. Er wordt getraind in een (kleine) ruimte met maximaal tien deelnemers. Heeft u een chronische aandoening of een lichamelijke beperking, dan bent u ook van harte welkom. Na een intake gesprek en een test vooraf kan de lesgever de oefeningen op maat afstellen binnen de fitnessles.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over fitness voor senioren? Kijk op www.teamsportservice.nl/west-friesland of neem contact op met Sportservice West-Friesland: tel 0229-287700.

Reageren via facebook