Recreatie Noord-Holland partner Natuur- en Recreatieplan West-Friesland

REGIO – Op donderdag 21 september ondertekenen de heer Jos Gilliam, directeur Recreatie Noord-Holland en de heer Karel Schoenaker, directeur Recreatieschap West-friesland een raamcontract voor ondersteuning in beleid en projecten van het Recreatieschap West-friesland.

Deze overeenkomst heeft als doel een kader te bieden voor opdrachten in de periode 2017 tot 2019 tot een maximum van € 70.000. Het Recreatieschap West-friesland heeft samen met Recreatie Noord-Holland al diverse succesvolle projecten in de regio West-friesland uitgevoerd. Recreatie Noord-Holland levert als partner een waardevolle bijdrage aan de uitvoering van het Natuur- en Recreatieplan West-friesland.

Als deelnemers in het Terrein Beheerders Overleg Noord-Holland zijn Recreatie Noord-Holland en Recreatieschap West-friesland al langer met elkaar verbonden. De goede samenwerking tussen beide partijen heeft onder andere geleid tot de ontwikkeling en inrichting van het Wandelnetwerk Noord-Holland, het Sloepennetwerk en de plaatsing van Toeristische Overstap Punten (TOP’s) in de regio West-friesland.

Méér Recreatie Noord-Holland:  Kijk voor meer informatie op www.recreatienoordholland.nl

Méér Recreatieschap Westfriesland: Kijk voor meer informatie op www.recreatieschapwestfriesland.nl

Reageren via facebook