27.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 13:58
Medemblik Actueel.

Wil Rinkel-Vlaar blij verrast met de zilveren waarderingsspeld voor 25 jaar draverij Wognum

WOGNUM – Het college van burgemeester en wethouders van Medemblik heeft aan mevrouw Wil Rinkel – Vlaar uit Wognum de Zilveren Waarderingsspeld van de gemeente toegekend. De speld werd uitgereikt op woensdag 16 november door burgemeester Frank Streng.

Wil Rinkel ontvangt de waardering vanwege haar langdurige inzet voor de stichting korte baan draverij in Wognum. Zij maakt al 25 jaar deel uit van het draverijbestuur en is sinds 1993 vice-voorzitter van de stichting.

In al die jaren is zij nauw en zeer actief betrokken bij de vereniging. Zo verzorgt zij de inkopen voor de verlotingsprijzen, zoekt ze sponsors en verkoopt zij loten. Het programmaboekje van de Kortebaandraverij wordt door haar met veel zorg en precisie mede samengesteld. Hiermee heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de groei en bloei van de kortebaandraverij in Wognum.

Daarnaast is mevrouw Rinkel al meer dan 30 jaar actief als ziekenverzorgster/vrijwilliger bij de Zonnebloem. En is zij actief binnen de bridgeclub Wognum als lid van de technische commissie. De gemeente Medemblik waardeert jarenlange inzet voor de gemeenschap met de Waarderingsspeld van de gemeente.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?