27.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 14:10
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – buien maar ook zonnige momenten

MEDEMBLIK – Na de toch weer overvloedige neerslag van donderdag krijgen wij ook vandaag weer te maken met een paar stevige buien, maar deze zullen niet meer zovaak voorkomen als donderdag. De wind draait van noordwest naar zuidwest en is matig 3Bft. De middagtemperatuur blijft ver achter bij het jaarlijkse gemiddeld, het wordt hooguit 15 graden.  Ook de nachten zullen gevoelig frisser worden en de 10 graden worden amper meer gehaald.

Het weekend staat ook in het teken van buien, vooral zaterdag kan het lokaal even stevig uitpakken, maar ook dan is er zo nu en dan ruimte voor de zon. De temperatuur schommelt rond de 15 graden en de wind is zwak, 2Bft, en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Na het weekend eerst nog neerslag maar vanaf woensdag lijkt er een kentering in het weerbeeld te komen, de zon krijgt meer en meer ruimte, de neerslag trekt weg en de temperatuur krabbelt omhoog richting de 18 graden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?