23.1 C
Medemblik
14 augustus 2020 04:57
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – kans op een bui en een soms veel wind

MEDEMBLIK – Het gaat vandaag een grijze en soms vrij onstuimige dag worden, een dag waarbij ook zo nu en dan wat motregen gaat vallen. Met een temperatuur van 10 graden is het vanmiddag warm te noemen voor de tijd van het jaar, normaal is een graad of 5 voor eind december. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 5 graden.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Zondag is het droog maar er is veel bewolking waardoor de zon vrijwel geen kans zal krijgen om zich te laten zien. Overdag 9 graden in de middag en in de nacht naar maandag dalend naar 6 graden bij een zwakke tot meest matige wind uit het westen/noordwesten.

Oud- en nieuwjaarsdag is het droog, overdag 9 graden en in de nachten dalend naar 6 graden. De wind is zwak op maandag oudjaarsdag maar in de nacht iets aantrekkend naar matig en waait uit het westen tot noordwesten.

De eerste week van januari blijft hetzelfde weerbeeld geven. Veel bewolking, overdag een temperatuur van rond de 8 graden en in de nachten rond de 3 graden, pas tegen het einde van de volgende week neemt de kans op een bui weer toe en zal de temperatuur ook iets gaan dalen maar de winter is nog ver bij ons weg.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?