Weerbericht Medemblik – buien en zon wisselen elkaar af

MEDEMBLIK – Na de storm van gisteren die ook in onze regio voor schade heeft gezorgd is het vandaag wat de wind betreft een stuk rustiger alleen komen nu de buien wel weer terug. Lokaal kan er veel regen gaan vallen en met een middagtemperatuur van hooguit 14 graden is het ronduit koud voor de tijd van het jaar.

De rest van de week vallen er ook regelmatig buien waar van sommigen stevig kunnen uitpakken, de wind is matig 3Bft en waait uit het noordwesten, de temperatuur blijft steken op een frisse 15 á 16 graden.

Ook het weekend is niet droog, vooral zaterdag kunnen er nog enkele buien vallen, zondag is er meer ruimte voor de zon en met 16 graden iets warmer dan vandaag en morgen. De volgende week is ook sterk wisselvallig, buien en zon wisselen elkaar af al lijkt de woensdag een droge zonnige dag te gaan worden.

Reageren via facebook