Medemblik wil input bewoners over nieuw subsidiebeleid

MEDEMBLIK – Gemeente Medemblik wil het huidige subsidiebeleid aanpassen en verbeteren. Concreet gezegd gaat het om het transparanter, eerlijker en duurzamer maken van het beleid. Het vernieuwde subsidiebeleid moet ook beter aansluiten op initiatieven uit de samenleving.

Onze gemeente wil op korte termijn een klankbordgroep oprichten. Een groep van deskundige inwoners die inhoudelijk meedenken over het subsidiebeleid; van regelgeving tot uitvoering. Het is de bedoeling dat ook enkele leden van de gemeenteraad zitting nemen in de klankbordgroep.

Vindt u het leuk om mee te denken over het nieuwe subsidiebeleid?. Dan bent u van harte welkom als deelnemer in de klankbordgroep. Het is de bedoeling dat de klankbordgroep in oktober bijeen komt.

U kunt zich aanmelden bij Frank Meulbroek via: info@medemblik.nl 

Reageren via facebook