Computercurcus voor Midwoudse ouderen

MIDWOUD – Ook meer kunnen doen met de tablet of computer? Zoals foto’s bewerken en er een fotoalbum van maken, veilig winkelen op internet of e-mailen? In oktober start seniorenvereniging Noorder-Koggenland weer met cursussen bij Leercentrum O&O computercursussen, het SeniorWeb Leercentrum in Midwoud; van een beginnerscursus tot Excel.

Stap voor stap en onder de geduldige begeleiding van de vrijwilligers krijgen deelnemers les. Deze lessen zijn toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Tijdelijk ontvangt een bezoeker van het Leercentrum een cadeaubon voor een gratis lidmaatschap van SeniorWeb (op is op). De lessen en cursussen beginnen weer vanaf vrijdag 6 oktober. Er is een ochtend- en een middagcursus.

Het adres: Molenwoid 15 in Midwoud. Meer informatie: Cisca Groeneveld via 0229-201519 of seniorenNKL@ziggo.nl.

Reageren via facebook