Workshops atelier Lapjes en Draadjes

Andijk – Vrije tijd invullen? Dat kan met een cursus patchwork en quilt. De cursussen worden gegeven in een prettige omgeving en met een kleine groep. Deelnemers hebben keuze uit een beginnerscursus. Men leert de basis van de patchwork quilt,mallen maken, patronen lezen, doorquilten en de afwerkbies aanzetten. De cursus bestaat uit zes lessen op vrijdagochtend vanaf 22 januari en is één keer in de twee weken. Kosten: 50 euro, exclusief materiaal.

In de vervolgcursus leren de cursisten in acht lessen vier nieuwe technieken. Vanaf 22 januari vinden de cursussen op vrijdagmiddag één keer in de twee weken plaats. Kosten: 65 euro, exclusief materiaal.

Ook worden drie zaterdagcursussen gehouden van 09.30 tot 15.30 uur. De deelnemer leert dan een techniek en kan dat later thuis afmaken. Cathedral window op 20 februari. Kosten 45 euro, inclusief lunch, exclusief materiaal. Appliqueren met vliesofix op 3 maart. Kosten 45 euro, inclusief lunch, exclusief materiaal.. Het maken van een naaimandje op 26 maart en 2 april. Kosten: 65 euro, inclusief lunch, exclusief materiaal..

Nog vragen? Neem contact op met Annet van Kampen via tel. 0228-593106, 06-23799849 of lapjesendraadjes@hotmail.com. Atelier Lapjes en Draadjes, Langeweer 31 in Andijk.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.