Clinic dressuur door Jennifer Sekreve bij de Noorderkoggenruiters, Benningbroek.

BENNINGBROEK  – Zaterdag11 maart 2017 geeft Jennifer Sekreve de 1e clinic uit een reeks van 5 lessen. De clinics vinden plaats bij de Noorderkoggenruiters, Tuinstraat, Benningbroek. Het begint om 12.30 uur en de laatste les eindigt om 21.15 uur.

Jennifer Sekreve is een succesvolle amazone, die o.a. meerdere malen succesvol deel heeft genomen aan het WK Jonge Paarden in Verden.

Dit jaar heeft Jennifer met Gamante D nog het Subli kampioenschap voor 5-jarige paarden. Op dit moment is ze druk bezig met het rijden van jonge paarden in de competities en de voorbereidingen voor het WK jonge paarden.  Met haar eigen paard San Siro hoopt zij binnenkort de overstap naar de Grand Prix te maken.

Tijdens de clinics focust zij zich met name op het verbeteren van de basis, het gymnastiseren en paarden beter aan de hulpen zetten.

Ook publiek is van harte welkom! We maken gebruik van een headset, dus het is overal goed te horen.

Reageren via facebook