14.3 C
Medemblik
26 september 2020 14:52
Medemblik Actueel.

Klik & Tik in de Bibliotheek van Wervershoof

WERVERSHOOF – Maandag 21 januari start de computercursus Klik & Tik in de Bibliotheek Wervershoof Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe dit werkt, start de Bibliotheek Wervershoof maandag 21 januari met de computercursus Klik en Tik.

Klik en Tik is een computercursus van zes weken, waar deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en e-mailen. Tijdens de cursus leren mensen in een kleine groep en onder begeleiding van een docent stap voor stap hoe de computer werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de Bibliotheek zelfstandig verder te oefenen met Klik en Tik.

Aanmelden
Klik en Tik start op maandag 21 januari van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Wervershoof. Zes weken lang is er iedere maandagmiddag een les. Deelname aan de Klik & Tik-cursus is gratis. Voor  10,- kunt u een lesboek aanschaffen die na de cursus ook als naslagwerk kan dienen. Voor meer informatie of om uzelf aan te melden: bel 0228 – 743 943 of kijk op www.westfriesebibliotheken.nl.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?