Medemblik Actueel.

Wil jij meewerken aan live-tv uitzending, meldt je dan nu aan.

MEDEMBLIK – Voor het programma NH Leeft is NH op zoek naar geïnteresseerden die willen helpen bij de opnames. Vrijwilligers die het leuk vinden om een keer mee te lopen met een live programma of een buurmeisje/jongen, neefje of nichtje die een vakantiebaantje zoekt. Leeftijd is vanaf 16 jaar. De hulp bestaat uit het assisteren van de cameraman tijdens de live uitzending. Dit houdt in het dragen van de WMT (rugzak voor de mobiele verbinding met de studio) en ogen en oren zijn voor de cameraman om in de gaten te houden wat er achter hem gebeurd. Sowieso leuk om een keer mee te maken.

Er is een netto vergoeding van 50 euro per dag. Deze vergoeding wordt uitbetaald via Tentoo. De opname zijn in principe in de middag, maar vertrekken meestal rond 10 uur omdat de ploeg van te voren aanwezig moet zijn om instartjes maken.

Het gaat om: 

  • zo 13 augustus, Drakenbootrace Medemblik
  • za 9 september, Harddraverij Medemblik

Wie belangstelling heeft kan zich aanmelden bij alma.oldert@nhmedia.nl.

Ook met de afgelopen Sinterklaasintocht in Medemblik was NH live aanwezig, en jij kan dus nu meewerken aan het maken van een live-uitzending.

Reageren via facebook