Medemblik Actueel.

Bedrijven

Terugroepactie: Spinner met licht van Toys Amsterdam

AMSTERDAM – Toys Amsterdam heeft een belangrijke veiligheidswaarschuwing gegeven voor de spinner met licht van het merk Toys Amsterdam bij aankoop na 29 mei 2017 (EAN 8713219337882).

Van dit artikel kunnen de lichtcompartimenten relatief eenvoudig geopend worden waardoor kinderen makkelijk bij de knoopcelbatterijen kunnen. Door het inslikken van deze batterijen kan een ernstig gezondheidsrisico ontstaan. U kunt dit product herkennen aan de verpakking (zie afbeelding) en 3 zwarte aan/uit schakelaars.

Wat moet u doen:

In verband met het bovengenoemde risico dient het speelgoed niet meer gebruikt te worden of buiten gebruik van kinderen geplaatst te worden. U kunt het artikel terugbrengen naar de winkel waar u dit artikel gekocht heeft. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Voor vragen over deze veiligheidswaarschuwing kunt u contact opnemen met Toys Amsterdam toys.gifts@manen.nl Tel : 0318-549150

Reageren via facebook