20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 21:54
Medemblik Actueel.

Twaalfduizend vijfhonderd euro……..

WERVERSHOOF – Dit geweldige bedrag is opgehaald door de actie die Paul Neuvel en Erwin ten Hoope direct na de verwoestende brand van de V.V.W. kantine afgelopen 27 april zijn gestart.  Door het hele dorp ging een schok van verbijstering dat de kantine met alle herinneringen aan vroeger tot de grond was afgebrand.

Maar de Wervershovers zijn niet bij de pakken gaan zitten en hebben massaal de handen uit de mouwen gestoken en zijn diverse acties gestart om ‘hun’ clubje er weer bovenop te krijgen, en daar zijn de voetbal- en handbalclub iedereen ontzettend dankbaar voor.

Samen met alle andere spontaan bijeen gebrachte bedragen(loterijen andere clubs, flessenactie, directe schenkingen, etc.) zorgt deze financiële injectie voor meer mogelijkheden om er met z’n allen weer wat moois van te maken. VVW-handbal en VVW-voetbal dankt een ieder die heeft bijgedragen aan dit fantastische bedrag.

Reageren via facebook