Medemblik Actueel.

Rob Hartog onderweg naar WK-punten op het circuit van Misano (Foto: Philippe Damiens)
Motorsport

Team Hartog doneert € 9.000,- aan Against Cancer

ABBEKERK – Op woensdag 12 juli vond de jaarlijkse circuitdag plaats van Against Cancer. Door de inzamelacties van Team Hartog en de grote inbreng van een ieder, hebben we op deze dag maarliefst € 9.000,- kunnen doneren! Dit leverde voor het vierde jaar de wisselbeker op voor het hoogst opgehaalde bedrag! Rob Hartog schreef hierover een column voor Dutch Motorsport, klik hieronder om de column te lezen en de ervaring van deze dag. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage!

Column Rob Hartog: ‘Een glimlach tijdens een moeilijke race’

“In 2011, ons eerste jaar in de wegracesport, kwam per toeval de circuitdag van Stichting Against Cancer bij ons onder de aandacht. We waren een dag te vroeg op het TT Circuit, voorafgaand aan een wedstrijdweekend. Op die dag vond deze jaarlijkse circuitdag plaats. We stonden versteld van hetgeen er toen werd georganiseerd en het raakte ons. Vanaf dat moment wisten we dat ook wij hier deel uit van wilden maken.”

Zomerstop

Op 15 juli werd een race verreden in de Open Wegrace Cup, op het TT Circuit in Assen, om de zomerstop te onderbreken. Na de kwalificaties als snelste te hebben afgerond en dus vanaf pole te mogen starten, werd uiteindelijk de race later op de middag gewonnen. Hierna volgt een pauze van vier weken tot de volgende race. Deze is het IDM in Assen, van 11 t/m 13 augustus. Dit is tevens de laatste race van het jaar op Nederlandse bodem. Hierna zullen de Europese World Supersport wedstrijden verder worden aangevangen, te starten met de race op de Lausitzring van 18 t/m 20 augustus.

Reageren via facebook