Medemblik Actueel.

Foto: Erik de Ruijter

Sponsors zorgen dat Rob Hartog kan starten in OW Cup

ABBEKERK – Op zaterdag 6 mei vindt de tweede race plaats van de Open Wegrace Cup. Na het succes van vorige week tijdens de World Supersport race in Assen, zal Rob Hartog dit weekend wederom rijden op het TT Circuit dankzij de steun van de Club van 100 en 250 sponsors. Er worden twee kwalificaties en een race gereden op de zaterdag

Start in OW Cup 6 mei dankzij ‘Club van’ sponsors

Om het racen op Europees niveau mogelijk te maken, heeft het team van Rob Hartog het geluk al jarenlang te worden ondersteund door enthousiaste en trouwe sponsors. Daar hoort ook de Club van 100 en 250 bij. Racefans welke Rob Hartog een warm hart toedragen brengen op deze manier hun steun uit. Door deze extra sponsors kunnen zij  deelnemen aan meer dan alleen de Europese races, zo ook de OW Cuprace op 6 mei.

Wilt u zich als nieuw lid aanmelden, kan dat via rekeningnummer NL23 RABO 1333 2762 81  t.n.v. R. Hartog. Wijzigingen graag via swow@robhartog.nl, klik hier voor meer info over de Club van 100/250.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?