Medemblik Actueel.

Rob Hartog , foto Erik de Ruijter
Rob Hartog , foto Erik de Ruijter
Motorsport

Rob Hartog van start in Duitse Superbike *IDM kampioenschap

[adrotate group="2"]

ABBEKERK – Van 12 t/m 14 augustus reist het Duitse SUPERBIKE*IDM kampioenschap af naar Assen. Daar zullen zij hun 6e race van het seizoen rijden. Voor Team Hartog – Jenik – Against Cancer een mooie gelegenheid om een extra race in te lassen in de lange zomerstop van het FIM Superstock 1000 seizoen. Daarnaast willen we onze partners en sponsoren de gelegenheid bieden om nog een maal naar Assen te komen, aangezien dit de laatste wedstrijd zal zijn van 2016 in de Benelux. Het IDM heeft volle en competitieve startvelden, dus dat belooft spannende races!

Speciaal voor dit weekend heeft Team Hartog – Jenik – Against Cancer de beschikking over een VIP-box met dank aan BAM Wegenbouw. Met uitzicht op de befaamde Geert Timmer bocht wordt een ieder de gehele dag voorzien van een hapje en een drankje. Daarnaast gaat dank uit naar JENS Security en Fonville Schoonmaakbedrijf voor het beschikbaar stellen van toegangskaaren voor de Club van 250-leden. Voor geinteresseerden zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor gereduceerde prijzen!

Rob Hartog zal dit weekend op de snelle Kawasaki Ninja ZX-10R in het ONK Dutch Superbike deelnemen, welke samen rijden met de IDM Superbike en Superstock klasse. Er staan 2 races op het programma op zondag. Hieronder het tijdschema van de Superbike/Superstock klasse (of klik hier voor het complete schema).

Reageren via facebook