16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 08:40
Medemblik Actueel.

Rob Hartog gebrand op goede resultaat in Portugal

ABBEKERK – De zevende race om de FIM Europe Supersport Cup zal van 15 t/m 17 september worden verreden op het Autodromo Portimao, aan de Algarve in Portugal. Vier weken na de laatste race op de Lausitzring is Rob Hartog, na zijn ongelukkige race daar, gebrand om een goed resultaat neer te zetten.

Hartog heeft goede herinneringen aan het circuit in Portimao. In 2015 reed hij daar een van zijn beste races in de Superstock 600. Het weekend wordt zoals altijd afgetrapt met vrije trainingen op vrijdag voor Rob in de World Supersport klasse. De race zal wederom uitgezonden worden op tv, echter niet live. Eurosport 1 zend de World Supersport race uit om 22:00 uur ’s avonds.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?