Medemblik Actueel.

Voor de 10e keer Culinair aan de kade!

MEDEMBLIK – De voorbereidingen voor het culinaire evenement van Medemblik zijn al in november 2016 gestart. Welke muziek nemen we? Leggen we het Ponton ergens anders neer? Zorgen we voor meer licht? Gaan we meer live koken?

Wie doet wat, de verdeling van de gerechten. De vis, vlees en vegetarische gerechten. Wil er een bedrijf persé  koud of warm gerecht maken of andersom? Het is een gepuzzel maar ieder jaar komen we er weer uit!

Culinair aan de Kade gaat uiteraard om de gerechten en de wijnen die daarbij passen. Het gaat ook om de hele sfeer, buiten onder de parasols en is niet alleen een Medembliks evenement, de mensen komen uit de grote regio. Andijkers, Wervershovers, Onderdijkers maar ook Twiskers en Wieringenmeerders.

Hoe werkt het nu eigenlijk? Men koopt een knipkaart per persoon bij 1 van de deelnemende restaurants. Vrijdag 11 augustus om 17.00 uur is de Oosterhavenkade  open met een gezellig muziekje van het Wervershoofs Volksorkest. Op de kade kunt u plaatsnemen en alvast sfeerproeven. Vanaf  18.00 uur zijn de 6 keukens die  op de kade en op het ponton staan geopend u kunt dan met uw knipkaart  een gerecht op halen. Iedere keuken serveert zijn eigen gerecht daar op de kade. Als u 6 gerechtjes gegeten heeft is het tijd voor het dessert, deze haalt u bij 1 van de restaurants. Op de kade is bediening aanwezig voor de drankjes, u kunt deze alleen betalen met de muntjes die op de kade verkocht worden. Muntjes over? Terug brengen kan altijd op de avond zelf en anders in de volgende week.

Wilt u extra informatie? 0227-548017 en kijk eens op Culinair op de kade op Facebook of Instagram.

 

Reageren via facebook