Medemblik Actueel.

Evenementen

Harddraverij 2017 in het teken van het 175 jarig bestaan

MEDEMBLIK – Dit jaar bestaat de Harddraverijvereniging Prins Hendrik 175 jaar en om dat te vieren pakt de vereniging groots uit. In juni beginnen de feestelijkheden met een jubileumgala in de Bonifaciuskerk met een geweldige avond vol muziek,cabaret,dans,feest en een korte veiling om de viering van het 175-jarig bestaan te steunen. Dresscode, prachtige kostuums, maar een het is geen verplichting.

  • Zaterdag 10 juni 2017 – Prins Hendrik 175 jaar Jubileumgala in de Bonifaciuskerk. Een geweldige gala-avond met muziek, cabaret, dans, feest en een korte veiling om de viering van het 175-jarig jubileum op zaterdag 9 september te steunen. Een avondvullend programma dat je niet mag missen. Het is een gala. Prachtige kostuums mag maar hoeft niet.
  • Zaterdag 2 september 2017 – Medemblikkers versieren hun straat voor de draverij. Alle straten van Medemblik versierd tijdens het unieke 175-jarig jubileum van Harddraverijvereniging Prins Hendrik? Een 175 jaar oude traditie kunnen we met ons allen in ere herstellen. Zou het niet geweldig zijn als het Medemblik lukt?
  • Zaterdag 9 september 2017 vanaf 12:00u Viering 175-jarig jubileum Harddraverijvereniging Prins Hendrik in het centrum van Medemblik. Jubileum feestdag in het centrum van Medemblik met muziek, attracties en veel paardensport op de Nieuwstraat en geweldige attracties in een kinderdorp in het Bagijnhof en Van Houweningenpark.
  • Zaterdag 16 september 2017 – Maandag 18 september 2017 Nostalgische kermis van Harddraverijvereniging Prins Hendrik op het Gedempt Achterom Een door Harddraverijvereniging Prins Hendrik georganiseerde jaarlijkse kermis. 

Reageren via facebook