Medemblik Actueel.

Een goed gevulde prijzenpot valt er te winnen bij het golfen voor Dorcas (Foto aangeleverd)
Sport

Lions Opmeer golft voor Dorcas Andijk

WERVERSHOOF – Is golfen uw passie of wilt u kennismaken met het golfspel?  Doe dan mee met het Lions Opmeer Golf Open op vrijdag 1 september en steun meteen de internationale organisatie voor ontwikkelingshulp Dorcas Hulp. Het Golf Open wordt georganiseerd door Lions Club Opmeer, gesteund door golfclub De Vlietlanden in Wervershoof.

Meld je nu aan voor het 16e Lions Opmeer Golf Open 2017 op 1 september

Ook de allerarmste mensen zijn aandacht en liefde waard. Vanuit die overtuiging steunt Dorcas Hulp samen met lokale partnerorganisaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, projecten die mensen voorzien in hun basisbehoeften en hen helpen om op eigen benen te (gaan) staan. Maar zij hebben daarvoor hulp nodig! Door mee te doen met Lions Opmeer Golf Open steunt u dit goede doel én geniet u van een ontspannen, sportief evenement.

Graag nodigen wij je uit je nu in te schrijven voor deze bijzondere golfdag! 

Dit jaarlijkse golftoernooi is inmiddels traditie geworden. Het wordt alweer voor de zestiende keer georganiseerd. Uit de reacties van deelnemers en sponsoren hoort de organisatie jaarlijks terug dat men de golfdag niet alleen als een ‘goede doelen dag’ ervaart, maar ook als gezellig en uiterst informeel. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer Golf Open wisselbeker en andere prijzen winnen. Beginners en nieuwsgierigen leren in een clinic het golfspel echt kennen . Zo leer je onder deskundige leiding afslaan, pitchen en putten. Bovendien loop je een paar holes om het geleerde toe te passen. Alles bij elkaar een leuke manier om kennis te maken met de golfsport!

De dag begint om 11.30 uur. Onder het genot van koffie/thee en een broodje kun je kennismaken met de anderen of als je al vaker hebt meegedaan herinneringen ophalen met spelers van de vorige keren. Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en is er een verloting met mooie prijzen. Rond 19.15 uur wordt een heerlijke satéschotel geserveerd en rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Dit alles kost per wedstrijddeelnemer € 60,00 en degenen die voor de clinic hebben gekozen, betalen slechts € 40,00.

Dankzij de medewerking van o.a. Golfbaan de Vlietlanden en sponsors kan de gehele de opbrengst gaan naar Dorcas Hulp. Wij verwachten een grote opkomst op vrijdag 1 september aanstaande. Interesse? Schrijf je snel in. Dat kan direct bij de organisator van Lionsclub Opmeer Golf Open:

Harry Kloppenburg telefoon: 06-51344707 / e-mail: harrykloppenburg@hotmail.com, of via onze site www.Lionsopmeer.nl

Reageren via facebook