20.7 C
Medemblik
13 juli 2020 19:58
Medemblik Actueel.

Foto: Theo Annes

Slachtoffer dodelijk ongeval Aartswoud is 42-jarige Pool

AARTSWOUD – De man die gisterenmiddag om het leven kwam bij een aanrijding met een vuilniswagen bij Aartswoud is een 42-jarige Pool. De man reed over de Westfriesedijk (N239) toen hij door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft belandde en frontaal op een tegemoetkomende vuilniswagen botste.

Na de botsing tolde de auto rond en raakte daarbij nog een andere personenauto. Die auto reed op het moment van het ongeluk achter de auto van de omgekomen man. 

Door de klappen raakte het slachtoffer bekneld in zijn auto. Nadat hij door de brandweer uit het verwrongen wrak was geknipt, werd hij ter plaatse gereanimeerd. Het mocht niet baten: onderweg naar het ziekenhuis overleed hij in de ambulance.

De 47-jarige bestuurder van de vrachtwagen uit Jubbega, zijn 44-jarige vrouw en de inzittenden van de andere geraakte auto hebben het ongeluk zonder kleerscheuren doorstaan.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?