Medemblik Actueel.

Foto: 112westfriesland.nl/Wesley Boots
Foto: 112westfriesland.nl/Wesley Boots
Ongevallen

Auto en vrachtwagen met elkaar in botsing Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – Een automobilist is vrijdagmiddag 14 december op een trailer van een vrachtwagen geknald in een bocht op de Wijzend in Nibbixwoud. De man reed in zijn auto vanuit de richting Wognum naar Nibbixwoud en ging door de bocht en botste hard in de trailer.

Weg lange tijd afgesloten 
Ondanks de hard klap bleef de bestuurder ongedeerd evenals de vrachtwagenchauffeur. De weg was lange tijd in beide richtingen afgesloten in verband met de bergingswerkzaamheden. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook