Politie krijgt vier bruikbare tips na Opsporing Verzocht over lijk haven Medemblik

MEDEMBLIK – Afgelopen dinsdag was bij Opsporing Verzocht ook de dood van Lucasz van der Gragt, de politie verzocht getuigen zich te melden om zo het onderzoek naar de dood verder te kunnen onderzoeken. De politie is nog steeds niet overtuigd dat het een ongeval was en daarom de oproep zich te melden.

Politiewoordvoerder Menno Hartenberg laat weten dat er na de uitzending vier tips zijn binnengekomen, de tips zelf geven geen direct antwoord op de onderzoeksvragen maar zijn wel degelijk bruikbaar en worden op dit moment verder onderzocht.

Heeft u de uitzending gemist en heeft u ook nog tips? Bel dan met de politie op telefoonnummer: 0900-8844 of als u liever anoniem belt via 0800-7000

Reageren via facebook